Rebelbean Colombia PABLO MUÑOZ 250g
Rebelbean Colombia PABLO MUÑOZ 250g

Rebelbean Colombia PABLO MUÑOZ 250g

Изчерпана наличност
28,90 лв.
с ДДС

Кафе с балансирана, приятна сладост и кремообразна текстура.

Зелена ябълка - шамфъстък - бял шоколад

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
При закупуване на този продукт ще получите 16 точки. Вашата количка ще съдържа общо 16 точки, които могат да бъдат превърнати във ваучер на стойност 1,40 лв..
Препоръчителна подготовка
всички начини на приготвяне
Метод на обработка
Измито (washed)
Киселинност
hиска
Степен на изпичане
cредна
Дървото за кафе
100% Arabica
 

Пабло Муньос стопанисва ферма в близост до град Брюксел, заедно с братовчед си Габриел. Стопанството им се намира доста високо в планината, където са засадили по-малко от 3000 храста. Те се занимават основно с отглеждането на сорта Pink Bourbon или Geisha. Освен кафе, те произвеждат и авокадо.

Партидата се обработва по метод на измиване, който Пабло вече е изпипал до последния детайл. След като съберат черешите на ръка, те ги сортират от неузрелите, презрелите или загнилите плодове и след това ги изплакват. По време на обработката черешите първо се затварят в чували и се оставят да ферментират в продължение на 30 часа. След като се обелят, те се връщат на черешовото дърво, където престояват още 36 часа. След това се измиват и се почистват от останалата пулпа. Целта на този процес е да се омекоти структурата на кафето, да се увеличи сладостта и да се стабилизира ароматът.

Сушенето се извършва на няколко етапа. Първият се извършва във фермата, където зърната се сушат на по-малки пластове с често обръщане. След това кафето се пренася в град Питалито, където Carlos разполага със склад и лаборатория. Тук кафето се изсушава на африкански легла и се съхранява в продължение на два месеца при идеални условия, за да се стабилизира, преди да бъде изнесено.

Подобно на другите ни кафета, това е всестранно изпечено. Така че не е нужно да се ограничавате само с еспресо. Ние го пием при нашето партидно варене почти всяка сутрин.

Пабло Муньос

Район.

Сорт: Розов бърбън

Надморска височина: 1 750 м над морското равнище.

EAN: 8594183324685

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER