Бял чай
Наименованието "бял чай" се дължи на наличието на бели космати стръкове, които са характерни за него. Вкусът му е изключително мек и леко сладък. Всички предлагани чайове са от малки производства и са ръчно набрани в чаени плантации. Същността на обработката е много бавното сушене в хладно и проветриво помещение. Това не предизвиква окисляване на ензимите, чаят не става кафяв и не променя първоначалния си вкус. Китайският бял чай се среща рядко на пазара, той е рядък и затова е по-скъп. Можете да използвате чайници за приготвяне на бял чай, но също така и чайници за френска преса. Експертите препоръчват белият чай да се залива с вода с температура до 80 ⁰С.
Най-продавани продукти в категорията
-
1
Simon Lévelt Органичен бял чай 35 gБИО чаени пакетчета с бял чай.7,90 лв.
В наличност