The Miners Гватемала Primavera DECAF 250 г
Опитайте страхотно безкофеиново кафе от The Miners, пекарна на хубаво кафе.
Аромат.
Процес на безкофеиново кафе с швейцарска вода
Изненадващо, Swiss Water Process е канадска, а не швейцарска. Самата технология обаче е разработена за първи път в Швейцария. Безкофеиновото кафе на Swiss Water Method е различно, защото при този процес не се използват химикали за извличане на кофеина от зърната. Процесът на декофеинизиране зависи изцяло от осмозните свойства и разтворимостта на отделните кафеени зърна. Целият процес започва със създаването на екстракт от зелено кафе, като се използва прясна вода и всички разтворими твърди вещества в кафето (без кофеина). GCE е ключът към процеса. Преди декофеинизацията зеленото кафе се рехидратира, за да се постигне целево съдържание на влага, което е идеално за отстраняване на кофеина. Тази стъпка също така премахва мръсотията, праха и сребристата кожа. GCE циркулира непрекъснато около зеленото кафе в продължение на 8-10 часа, докато 99,9 % от молекулите на кофеина от зеленото кафе преминат в GCE След това кофеинът се отстранява от GCE чрез патентована система от въглеродни филтри и въглеродът се изпраща в пещ за регенериране, за да изгори кофеина и да може да се използва отново. След като 99,9 % от кофеина бъде отстранен от кафето, то е готово да бъде изсушено, пакетирано и изпратено на клиентите.
Finca El Pacayalito & Beneficio Las Americas
Надморска височина: 1320 до 1600 м над морското равнище.
Обработка: Измиване
Сорт: Връзка: Бурбон, Катуай, Катурра, Типика
Метод на приготвяне: Еспресо, Мока Пот
EAN: 1806
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER