Fiftybeans Индонезия Sesongot 200g
Насладете се на тази плодова бомба, пълна със свежест, която ще ви очарова със своя сочен вкус.
Тропически плодове - Праскови - Цветя - Какао
Какво казва Роман Неджедли, пекар от Fiftybeans, за това кафе?
Аулия Кахфи започва трудовата си кариера като търсач на минерали, но това се променя, когато наследява фермата за кафе Rakyat. Той напълно се влюбва в избора на кафе и сега е страстен фермер, който изпробва най-новите методи за обработка на череши.
Избраната партида се преработва по метода на анаеробната ферментация. След брането черешите се поставят в пластмасови бъчви, където ферментират в продължение на 24 часа. Поради високата влажност и температура в Индонезия, по време на ферментацията бъчвите с кафе трябва да бъдат в затворено помещение с контролирана температура, в противен случай черешите могат да бъдат повредени от образуването на алкохол.
След изпичането на кафето се използва пекарна Loring S15 Falcon, която използва конвекция или горещ въздух като основен източник на разсейване на топлинната енергия. Това позволява прецизно да се обработят вкусовите нюанси на това кафе, като по този начин се запазва неговата висока сочност и сладост.
Използвайте зърната не по-рано от 7 дни след датата на изпичане. След първото отваряне препоръчваме да "проветрите" опаковката на кафето за поне 4 часа, за да избегнете горчиви вкусови нотки.
Държава.
Надморска височина: 1300 м над морското равнище.
Сорт: Микс
Обработка: естествена
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER