Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g

Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g

Изчерпана наличност
33,90 лв.
с ДДС

Пълноценно кафе с консистенция на кисело мляко, което още след първата глътка създава чудесно настроение с комплексността на вкуса си. Аромат: стафиди в ром - зелен чай - кисело мляко - червени плодове

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
Препоръчителна подготовка
филтърно кафе
Метод на обработка
Сухо (natural)
Киселинност
cредна
Степен на изпичане
cветли
Дървото за кафе
100% Arabica
 

Страна на произход: Хондурас

Регион.

Преработка: естествена

Ферма: El Duranzo

Земеделски производител: Francisco Alvarada

Сорт: Бурбон

Надморска височина: 1 700 м над морското равнище

Районът Intubuca е разположен на сравнително голяма надморска височина и естествените сортове изсъхват много по-дълго. Ако се обработва правилно, вкусът е благоприятен.

Черешите се поставят върху сушилна маса и се сушат директно в месестата част за повече от 2 седмици. Francisco използва сушилня Loring S15 Falcon, която използва конвекция или горещ въздух като основен източник на топлинна енергия. Този метод позволява прецизно да се обработят вкусовите нюанси на кафето и успява да запази високата сочност и сладост.

За филтърно кафе винаги използвайте зърната не по-рано от 7 дни след датата на изпичане. След 1-вото отваряне оставете опаковката да се "проветри" за поне 4 часа, преди да приготвите кафето. Това ще предотврати появата на нежелани горчиви нотки във вкуса.

Пакетът е напълнен с азот за хранителни цели, който забавя окисляването на зърната, така че кафето ще запази характера си дори 45 дни след изпичането.

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER