Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Пълноценно кафе с консистенция на кисело мляко, което още след първата глътка създава чудесно настроение с комплексността на вкуса си. Аромат: стафиди в ром - зелен чай - кисело мляко - червени плодове
Страна на произход: Хондурас
Регион.
Преработка: естествена
Ферма: El Duranzo
Земеделски производител: Francisco Alvarada
Сорт: Бурбон
Надморска височина: 1 700 м над морското равнище
Районът Intubuca е разположен на сравнително голяма надморска височина и естествените сортове изсъхват много по-дълго. Ако се обработва правилно, вкусът е благоприятен.
Черешите се поставят върху сушилна маса и се сушат директно в месестата част за повече от 2 седмици. Francisco използва сушилня Loring S15 Falcon, която използва конвекция или горещ въздух като основен източник на топлинна енергия. Този метод позволява прецизно да се обработят вкусовите нюанси на кафето и успява да запази високата сочност и сладост.
За филтърно кафе винаги използвайте зърната не по-рано от 7 дни след датата на изпичане. След 1-вото отваряне оставете опаковката да се "проветри" за поне 4 часа, преди да приготвите кафето. Това ще предотврати появата на нежелани горчиви нотки във вкуса.
Пакетът е напълнен с азот за хранителни цели, който забавя окисляването на зърната, така че кафето ще запази характера си дори 45 дни след изпичането.
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER