Fiftybeans Ethiopia Kebede Maro, 200g
Прясно изпечено кафе от пекарната за кафе в Бърно Fiftybeans.
Аромат: ТРОПИЧЕСКИ ФРУКТИ - БРОСКВИ - ЦВЕТЯ
Кафе от Kebeda Maro
Друг представител на този континент е естествено преработеното кафе Heirloom Dega, което идва от частна ферма в региона Гедео, собственост на Кебеде Маро. На 68-годишна възраст Кебеде е много жизнен и иновативен. Това наистина се вижда в неговата продукция. Бележка на редактора - Кебеде има 21 деца и всички те се справят добре и получават добро образование.
Кафето произхожда от район, пълен със зрели плодове, чисти аромати и където сладостта и сочността са балансирани. Прототип на перфектното етиопско натурално кафе.
Очаквайте тропически плодове, праскови, цветя и леко докосване на пуншове.
Изпечено на кафемашина Loring S15 Falcon, която използва конвекция или горещ въздух като основен източник на разсейване на топлинната енергия. Това позволява да се работи много прецизно с вкусовите нюанси на кафето, като по този начин се запазва високата сочност, но и сладостта.
За филтърно кафе винаги използвайте зърната не по-рано от 7 дни след датата на изпичане. След 1-вото отваряне оставете пакета да се "проветри" за поне 4 часа, преди да приготвите кафето. Това ще предотврати появата на нежелани горчиви нотки във вкуса.
Пакетът е напълнен с азот за хранителни цели, който забавя окисляването на зърната, така че кафето ще запази характера си дори 45 дни след изпичането.
Държава.
Надморска височина: 2000 м над морското равнище.
Сорт: Наследствен сорт
Обработка: естествена
Ароматен профил: ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ - ПРАСКОВИ - ЦВЕТЯ
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER