Father's Coffee Colombia Inzá Washed 300g
Father's Coffee Colombia Inzá Washed 300g
Father's Coffee Colombia Inzá Washed 300g
Father's Coffee Colombia Inzá Washed 300g

Father's Coffee Colombia Inzá Washed 300g

Изчерпана наличност
34,90 лв.
с ДДС

Гладко, приятно сладко кафе, подходящо за зимни условия.

Аромат: портокал - цвят от лайм - сушени смокини - звездовиден анасон

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
Препоръчителна подготовка
филтърно кафе
Метод на обработка
Измито (washed)
Киселинност
cредна
Степен на изпичане
cветли
Дървото за кафе
100% Arabica
Дата на печене
 

Държава .

Регион: Inzá, Cauca

Преработвателно предприятие: Regional Inzá

Надморска височина: 1800-2100 m над морското равнище.

Сорт: Таби, Розов Бурбон, Катурра и Колумбия

Преработка: измита

ТОВА КАФЕ Е СПЕЦИАЛНО ЗА БАЩИТЕ. ЗА ВСЯКО ПРОДАДЕНО КАФЕ ТЕ ДАРЯВАТ ОБРАТНО 2 ДОЛАРА (ЕДИН ОТ КЛИЕНТИТЕ И ЕДИН ОТ ТЯХ) ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СЛЪНЧЕВИ ОРАНЖЕРИИ ЗА СУШЕНЕ НА КАФЕТО.

Историята на Inzá датира от 1577 г., когато на 11 юли Санчо Гарсия де Еспино основава ASORCAFE. Целта е била да се помогне на местните фермери и производители да отглеждат и продават хубаво кафе. Осигуряват им образование и развитие за подобряване на икономическите и социалните условия В момента асоциацията има 290 членове.

Преработка:

Производителите от Инза работят на парцели от 1,8 ха до 2 ха и отглеждат кафе на височина до 2100 м. Кафето традиционно се обработва по метода на измиването. След прибирането на реколтата кафеените череши се почистват от люспите и се ферментират в продължение на 20-40 часа в зависимост от околната среда. След това кафето се измива и неузрелите зърна се отстраняват. След това се суши в параболични сушилни в продължение на 8-15 дни в зависимост от климатичните условия.

Сорт:

Обикновено кафето е с висока киселинност и вкус на тръстикова захар, произхождащо от вулканичните почви на вулкана Puracé. Microlot Tierradentro се стреми да представи най-доброто от този район. В резултат на по-късната реколта кафето има по-сладък и цветен характер.

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER

🎄 За съжаление вече не можем да доставим пратката до Коледа. Онлайн магазинът продължава да изпраща поръчки всеки ден ➡️ Повече информация