Шоколад Francois Pralus Мадагаскар Криоло 75%
75% плантационен шоколад, произведен от редки какаови зърна Criollo, отглеждани в Мадагаскар. Деликатен, ароматен шоколад с плодови и флорални нотки и свежа ментова киселинност на финала.
Франсоа Пралус толкова харесва мадагаскарското какао, че създава собствена какаова плантация на остров Носи Бе в северната част на Мадагаскар.
Изключително качество на суровините: Франсоа Пралус обича да пътува и лично подбира какаовите зърна от производителите. Той използва само чисто какаово масло без добавени растителни мазнини и тръстикова захар вместо захар от цвекло. Никога не използва ванилия, ванилин или изкуствени аромати, Всички продукти са 100% свободни от ГМО.
Теглои размер: 100 г, 160×82×10 мм
Страна на произход на какаовите зърна: Мадагаскар
Състав: какаови зърна (мин. 75%), захар, чисто какаово масло, емулгатор: слънчогледов лецитин. Може да съдържа следи от лешници, бадеми и мляко.
Хранителни факти:
Хранителни факти за 100 g
Енергийна стойност: 2427kj / 585kcal
Мазнини: 44g, от които наситени мазнини: 28g
Въглехидрати: 33g, от които захари: 26g
Протеин: 9,4g, Сол: 0,01g
EAN: 3760085328075
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER