Дегустационен комплект Mini Reglette Francois Pralus 20 бр.
Дегустационният комплект от 20 минишоколада от 10 различни плантации ще ви отведе на шоколадово пътешествие по света и ще ви спечели с неочакваните си и нови вкусове.
Дегустационният комплект съдържа 10 вида 75% шоколад. Ще се запознаете с шоколади от Папуаси (Папуа Нова Гвинея), Индонезия, Сао Томе (Сао Томе), Тринидад, Венецуела, Танзания, Гана, Мадагаскар (Мадагаскар), Колумбия (Колумбия) и Екватор (Еквадор).
В този дегустационен комплект ще се насладите на разликите между различните сортове какаови зърна (Criollo, Trinitario и Forastero) и ще сравните вкуса на шоколадите от различни региони.
Дегустационни бележки за шоколадите:
- Папуаси Тринитарио: леко кисел шоколад, богат на плодови нотки.
- Индонезия Criollo: шоколад с богати плодови нотки и рядък баланс между горчивина, сладост и киселинност. Интересни нотки на неузрели семки и леко прегорял карамел.
- Сао Томе Форастеро: шоколад с много плътен и силен вкус. Богат на нотки на тропически плодове.
- Trinidad Trinitario: приятно балансиран шоколад с широк спектър от вкусови нотки - например зелени плодове и ябълки.
- Vénézuela Trinitario: здрав шоколад със силна киселинност.
- Tanzania Forastero: шоколад със силна земна горчивина.
- Гана Forastero Bio: шоколад с богати нотки на тропически плодове.
- Мадагаскар Criollo Bio: много гладък шоколад с плодови нотки на малини и червено грозде.
- Colombie Trinitario: ароматен шоколад. Димящи тютюневи нотки се редуват със сладки нотки на тропически плодове, грозде и ядки. Дълъг, леко карамелен финал с фина киселинност.
- Equateur Arriba Bio: шоколад с приятна пълна горчивина с фини плодови нотки и изразена масленост от какаовото масло.
При дегустацията препоръчваме да отворите атлас на света и бутилка от любимото си вино. Както можете да видите, пътуването също е много удобно и сладкодумно :-).
Състав: какаови зърна (мин. 75%), захар, чисто какаово масло, слънчогледов лецитин (без ГМО). Може да съдържа следи от ядки, яйца, глутен и мляко.
Изключително качество на съставките: Франсоа Пралус обича да пътува и лично подбира какаовите зърна от производителите. Той използва само чисто какаово масло, без добавени растителни мазнини, и тръстикова захар вместо захар от цвекло. Никога не използва ванилин или изкуствени аромати. Всички продукти са 100% свободни от генетично модифицирани организми.
Тегло: 0,1 кгСъдържание накакаова маса: 75Вкус нашоколада: неароматизиранВидовешоколад: тъменИнформация заздравето и хранителния режим:
Без следи от глутен, Без следи от соя, Без алкохол, Подходящ за вегани, Подходящ за вегетарианци Произход накакаовите зърна:
=== АМЕРИКА ===, Еквадор, Колумбия, Тринидад, Венецуела, === АФРИКА ===, Гана, Мадагаскар, остров Сейнт Томас, Танзания, === АЗИЯ ===, Индонезия, Папуа Нова ГвинеяСорткакаови зърна: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba Тегло: 100 г
Francois Pralus, семейна фабрика за шоколад, произвежда изключителен шоколад от 1955 г. насам. Намира се в Роан, Франция.
Хранителната стойност наЗабележки:
Хранителни стойности за
100 g Енергийна стойност: 2427 kj / 585 kcal Мазнини: 44 g, от които наситени мазнини: 28 g Въглехидрати: 33 g, от които захари: 26 g Протеини: 9,4 g, Сол: 0,01 g
EAN: 3760085329058
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER