Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Изчерпана наличност
30,90 лв.
с ДДС

Ексклузивно лимитирано издание, изпълнено с уникални вкусове и освежаващи аромати, които ще ви дадат не само енергия, но и вдъхновение за целия ден. Касис - грейпфрут - дюлев мармалад - джинджифил

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
Препоръчителна подготовка
филтърно кафе
Метод на обработка
Сухо (natural)
Киселинност
По-висока
Степен на изпичане
cветли
Дървото за кафе
100% Arabica
Дата на печене
 

Оценка на чашата: 87 точки



Район: Pyin Oo Lwin Ферма: Green LandФермер:


U Sai WanСорт: 100% Арабика SL34 Обработка накафето: естественаНадморска височина : 1158 м.

Фермата Green Land е разположена покрай живописния път, свързващ Pyin Oo Lwin и Mogok, близо до границата на дивизия Mandalay и щата Северен Шан. Фермата не е семеен бизнес, а наследствена ферма, управлявана от фермера U Sai Wan. Заедно с чичо си, леля си, двама местни агрономи и всеотдаен екип от работници той управлява дейността. Фермата разполага с една от най-големите плантации за арабика в страната, която обхваща около 450 акра. Пейзажът на кафето в Green Land е разнообразен, като преобладават сортовете Коста Рика, допълнени от смес от Catimor и SL34. В Сай Уан не познават граници и с всяка нова реколта от кафе се опитват да разширят стопанството си. Непрекъснато експериментира с нови сортове като Yellow Bourbon, Caturra, Catuai и дори Geisha.

Във фермата узрелите череши се събират на ръка. След прибирането на реколтата черешите се подбират, като се потапят във вода и внимателно се сортират, за да се отстранят недоузрелите и презрелите плодове. След това черешите се поставят върху африкански лехи и се сушат в продължение на 11 до 32 дни (в зависимост от метеорологичните условия). След приключване на сушенето черешите се обелват, за да се отстрани външният слой на плода, и се сортират, сортират и опаковат.

U Sai Wan е не само земеделски производител, но и визионер в областта на кафето в Мианмар. Неговите кафета от "Зелена земя" редовно превъзхождат конкуренцията, за което получават признание на национални конкурси. Освен че управлява фермата, той играе ключова роля и в Мианмарската асоциация за кафе, където е търговски директор на Mandalay Coffee Group .

Препоръчителна подготовка с филтър: 18 г кафе, 300 мл вода, 3 мин. екстракция

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER