Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Изчерпана наличност
30,90 лв.
с ДДС

Ексклузивно лимитирано издание, изпълнено с уникални вкусове и освежаващи аромати, които ще ви дадат не само енергия, но и вдъхновение за целия ден. Касис - грейпфрут - дюлев мармалад - джинджифил

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
При закупуване на този продукт ще получите 17 точки. Вашата количка ще съдържа общо 17 точки, които могат да бъдат превърнати във ваучер на стойност 1,49 лв..
Препоръчителна подготовка
филтърно кафе
Метод на обработка
Сухо (natural)
Киселинност
По-висока
Степен на изпичане
cветли
Дървото за кафе
100% Arabica
Дата на печене
 

Оценка на чашата: 87 точки



Район: Pyin Oo Lwin Ферма: Green LandФермер:


U Sai WanСорт: 100% Арабика SL34 Обработка накафето: естественаНадморска височина : 1158 м.

Фермата Green Land е разположена покрай живописния път, свързващ Pyin Oo Lwin и Mogok, близо до границата на дивизия Mandalay и щата Северен Шан. Фермата не е семеен бизнес, а наследствена ферма, управлявана от фермера U Sai Wan. Заедно с чичо си, леля си, двама местни агрономи и всеотдаен екип от работници той управлява дейността. Фермата разполага с една от най-големите плантации за арабика в страната, която обхваща около 450 акра. Пейзажът на кафето в Green Land е разнообразен, като преобладават сортовете Коста Рика, допълнени от смес от Catimor и SL34. В Сай Уан не познават граници и с всяка нова реколта от кафе се опитват да разширят стопанството си. Непрекъснато експериментира с нови сортове като Yellow Bourbon, Caturra, Catuai и дори Geisha.

Във фермата узрелите череши се събират на ръка. След прибирането на реколтата черешите се подбират, като се потапят във вода и внимателно се сортират, за да се отстранят недоузрелите и презрелите плодове. След това черешите се поставят върху африкански лехи и се сушат в продължение на 11 до 32 дни (в зависимост от метеорологичните условия). След приключване на сушенето черешите се обелват, за да се отстрани външният слой на плода, и се сортират, сортират и опаковат.

U Sai Wan е не само земеделски производител, но и визионер в областта на кафето в Мианмар. Неговите кафета от "Зелена земя" редовно превъзхождат конкуренцията, за което получават признание на национални конкурси. Освен че управлява фермата, той играе ключова роля и в Мианмарската асоциация за кафе, където е търговски директор на Mandalay Coffee Group .

Препоръчителна подготовка с филтър: 18 г кафе, 300 мл вода, 3 мин. екстракция

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER

🎄 За съжаление вече не можем да доставим пратката до Коледа. Онлайн магазинът продължава да изпраща поръчки всеки ден ➡️ Повече информация