Кафе Francin Коста Рика La Palmita 250g
Кафе с деликатна и приятна ферментация, балансирано и сложно. То предлага изтънчено вкусово изживяване, което ще зарадва всеки любител на качественото кафе.
Къпина - какао - слива - червен портокал
Разнообразие: Catuaí
Ферма: Finca La Palmita
Регион: Chirripo
Надморска височина : 1 300 м над морското равнище.
Обработка: естествена (суха)
Киселинност: по-висока
Оценка на чашата: 88+ b
Джони Алварадо Абарка отглежда кафе във фермата Finca La Palmita и го преработва в семейната микромелница Corazon de Jesus. Зрелите череши се берат на ръка, сушат се на африкански лехи в продължение на 10-20 дни и след това почиват два месеца, за да се постигне перфектно качество. Някои партиди стигат до финала на конкурса Cup of Excellence.
EAN: 2714
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER