Nordbeans Naali 250g
Nordbeans Naali 250g
Nordbeans Naali 250g
Nordbeans Naali 250g
Nordbeans Naali 250g
Nordbeans Naali 250g

Nordbeans Naali 250g

Изчерпана наличност
34,90 лв.
с ДДС

Наали, полярната лисица, символизира зимния сезон, когато природата се забавя. Нашето коледно кафе съчетава ароматни профили от Кения и Бразилия, предизвиквайки спомени за моменти с любимите хора, изпълнени със сладки нотки. Сладки нотки на линзер, мармалад и марципан

Искате ли да смелите кафето?
Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
Препоръчителна подготовка
всички начини на приготвяне
Метод на обработка
Измито (washed)
Метод на обработка
Анаеробно
Киселинност
cредна
Степен на изпичане
cветли
Дървото за кафе
100% Arabica
 

Държава: Бразилия / Кения

Местоположение: Kiambu / Carmo de Paranaíba

Преработвателно предприятие: Sarkin / São Silvestre

Преработка: измита, анаеробна, естествена

Надморска височина: 1150 м над морското равнище, 1700 м над морското равнище

Nordbeans

Комбинацията от бразилско и кенийско кафе създава хармонично балансиран вкус. Бразилското кафе придава пълнота и сладост, докато кенийското кафе внася свежи плодови нотки с привкус на касис. Полученият вкус напомня на бонбони linzer, мармалад и фин марципан. Това кафе е идеално за моментите с любимите хора, когато искате да се насладите на уюта и радостта в топлината на дома.


Бразилия - Ферма Сао Силвестре, Минас Жерайс Фермата Сао Силвестре в Минас Жерайс, ключов регион за бразилското кафе, е разположена на 1150 м надморска височина върху вулканична почва, идеална за отглеждане. Тук братята Андраде използват иновативни техники, включително анаеробна обработка, която придава на кафето сладост и плътен вкус.

Кафето от фермата São Silvestre се преработва по анаеробен начин, при който черешите на кафето ферментират в затворено пространство. Този процес придава на кафето богат, сладък вкус и увеличава неговата пълнота и интензивност, характерни за бразилските кафета.


Кения - завод на Sarkin AB, Ниери Заводът на Sarkin AB в Ниери, разположен на 1900 м надморска височина, е известен с първокласното кенийско кафе. Благодарение на богатата почва и щателното сортиране кафето се отличава с плодови нотки и свежа киселинност, характерни за региона.

Кенийското кафе Sarkin AB се обработва по метода на измиване, който му придава чист и отличителен вкусов профил. Черешите се сортират внимателно според степента на зрялост и се ферментират във вода, като по този начин се открояват типичната киселинност и свежите плодови нотки.

EAN: 8594200944537

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER