Какаова маса, 200 г, шоколадова фабрика Troubelice
Какаовата маса е основна суровина за производството на качествен шоколад, а този е направен от изключителни еквадорски какаови зърна.
Какаовата маса се получава чрез смилане на непечени какаови зърна в специални мелници и съдържа около 50-55% какаово масло. Тя се използва за производството на шоколадови изделия и е основна суровина. Тя обаче може да се използва и за готвене и печене или за директна консумация.
Това е суров продукт, така че температурата при производството му не надвишава 42 °C.
Съставки: 100% сурова какаова маса
Тегло: 200 г
Хранителна стойност: Хранителни стойности за100 g Енергийна стойност:856kcal / 2410kj мазнини:52,41g, от които наситени мазнини: 31,11g въглехидрати:1,3g, от които захари : 0,40g фибри:26,4g, протеини: 14,16g сол:0,064g
EAN: 1007838302039
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER