Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g
Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g
Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g
Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g
Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g
Дегустационен комплект - библиотека за пътуване Francois Pralus, 120g

Комплект за дегустация Francois Pralus - книжка, 120g

Изчерпана наличност
33,90 лв.
с ДДС

Дегустационен комплект от 75% мини шоколад Francois Pralus от различни региони на света.

319,20 CZK / 100 g

Изчерпана наличност
detail_vyhody_heureka.png Проверено на Pazaruvaj.bg detail_vyhody_doprava_zdarma.png Безплатна доставка при поръчки над 150лева
detail_vyhody_vse_skladem.png Широка гама от наличности detail_vyhody_cerstve_prazena.png Печено кафе всяка седмица
 

Дегустационен комплект с въображение, който на пръв поглед прилича на малка библиотека. Съдържа 24 минишоколада Francois Pralus с един произход. В този дегустационен комплект ще се насладите на разликите между различните сортове какаови зърна (Criollo, Trinitario и Forastero) и ще сравните вкуса на шоколади от 10 различни региона на света.

Какви вкусове можете да очаквате с нетърпение?

  • Papouasie Trinitario (Папуа Нова Гвинея): леко кисел шоколад, богат на плодови нотки.
  • Индонезия Criollo: шоколад, богат на плодови нотки, с рядък баланс между горчивина, сладост и киселинност. Интересни нотки на неузрели иглички и леко прегорял карамел.
  • Сао Томе Форастеро: шоколад с много плътен и силен вкус. Богат на нотки на тропически плодове.
  • Trinidad Trinitario: приятно балансиран шоколад с широк спектър от вкусови нотки - например зелени плодове и ябълки.
  • Vénézuela Trinitario: здрав шоколад със силна киселинност.
  • Tanzania Forastero: шоколад със силна земна горчивина.
  • Гана Forastero Bio: шоколад с богати нотки на тропически плодове.
  • Мадагаскар Criollo Bio: много гладък шоколад с плодови нотки на малини и червено грозде.
  • Colombie Trinitario (Колумбия): ароматен шоколад. Димящи тютюневи нотки се редуват със сладки нотки на тропически плодове, грозде и ядки. Дълъг, леко карамелен финал с нежна киселинност.
  • Equateur Arriba Bio (Еквадор ): шоколад с приятна наситена горчивина с фини плодови нотки и изразена масленост от какаовото масло.

По време на дегустацията ви препоръчваме да отворите световен атлас и да пътувате с пръст по картата до местата на произход на шоколада, който току-що сте опитали:)

Франсоа Пралус обича да пътува и лично подбира какаовите зърна от производителите. Той използва само чисто какаово масло, без добавени растителни мазнини, и тръстикова захар вместо захар от цвекло. Никога не използва ванилин или изкуствени аромати. Всички продукти са 100% свободни от генетично модифицирани организми.

Теглои размер: 120 г, 108×55×55 мм

Съдържание на какаова маса: 75

Аромат на шоколад: без аромат

Видове шоколад : черен (тъмен)

Здравна и диетична информация: без алкохол, без глутен, без соя, подходящ за вегани/вегетарианци

Произход: Еквадор, Колумбия, Тринидад, Венецуела, Гана, Мадагаскар, Сейнт Томас, Танзания, Индонезия, Папуа Нова Гвинея

Сорт боб: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba

EAN: 3760085323360

Може би ще харесате също

LB PLACEHOLDER