Beansmiths Peru Torres Sanchez 250g
Дръзко, сочно и сложно кафе, което определено ще ви хареса.
Аромат: захаросани тропически плодове - боровинки - шоколад
Държава: Перу
Ферма: Торес Санчес
Сорт: Катимор, Катуай, Катурра
Надморска височина: 1600 м над морското равнище
Район: San Antonio, Huabal
Киселинност: Средна киселинност
Оценка на чашата: 86
Метод на преработка: естествен
Препоръчителна подготовка: филтър
Edilberto Torres Sanchez е производител на кафе от San Antonio, Huabal. Той отглежда сортовете Catuai и Castillo на надморска височина 1600 м и обработва кафето по естествен начин. Хуабал в Кахамарка е район с голям потенциал за производство на качествено кафе, въпреки че лошата инфраструктура пречи на много производители да се възползват напълно от възможностите. Надморската височина, на която се намират производителите, е предимно над 1800 м. Благодарение на премиите за качество производителите вече презасаждат сортове като Caturra и Bourbon, които, ако се управляват добре, дават качествено кафе с разнообразен профил поради различните условия в района.
След плаването узрелите кафеени череши се сушат върху торфени лехи в продължение на 25 до 30 дни.
Може би ще харесате също
LB PLACEHOLDER